Polityka prywatności serwisu ArtDentica

1. Poniższa Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników serwisu w związku z korzystaniem przez nich z usług Serwisu.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Praktyka Lekarska ArtDentica Izabela Roszkowska-Oleszek - zwana dalej Administratorem.

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych Administratorowi danych opracowane zostały wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – m.in. ustawą o ochronie danych osobowych czy ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika / Pacjena oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

6. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
– poprzez gromadzenie plików “cookies”,
– poprzez dobrowolnie wprowadzone informacje w umieszczonych w serwisie formularzach.

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza w naszym konkretnym przypadku - w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego.

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną w żaden sposób: sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, firmom, zgodnie z przepisami Ustawy o Ochronie Danych Osobowych (Ustawa o Ochronie Danych Osobowych z dnia 10 maja 2015 r. oraz Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)).

9. Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Użytkownik ma prawo dostępu do swoich danych, w celu ich modyfikacji oraz usunięcia - wiąże sie to z wycofaniem udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu. Zmiany mogą zostać podyktowane m.in. zmianami prawa w zakresie ochrony danych osobowych, rozwojem szerokopojętych technologii internetowych a także rozwójem serwisu. Wszelkie zmiany będą umieszczane w sposób widoczny i zrozumiały na stronach Serwisu.

11. W Serwisie mogą pojawiać się hiperłączą do innych (zewnętrznych) stron internetowych. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi należy się zapoznać. Strony internetowe, których odnośniki będą umieszczone w Serwisie działają niezależnie od Serwisu i w żaden sposób nie są nadzorowane przez Serwis.

12. W razie wątpliwości co do zapisów niniejszej Polityki Prywatności jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Polityka prywatności ArtDentica

Polityka prywatności / cookies serwisu ArtDentica

1. Administrator używa plików cookies, aby zapewnić Użytkownikom większą efektywność Serwisu oraz bezpieczeństwo.

2. Pliki cookies są to pliki tekstowe przechowywane na urządzeniu Użytkownika. Korzystając z Serwisu, Użytkownik wyraża zgodę na wykorzystywanie przez Serwis plików cookies. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystanie ze strony internetowej Serwisu, może jednak spowodować utrudnienia.

3. W każdej chwili Użytkownik może zarządzać swoimi ustawieniami cookies z poziomu ustawień przeglądarki internetowej.

a) Firefox: https://support.mozilla.org/pl/kb/usuwanie-ciasteczek
b) IE: https://support.microsoft.com/pl-pl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
c) EDGE: https://support.microsoft.com/pl-pl/help/4027947/windows-delete-cookies
d) Opera: https://help.opera.com/Windows/12.10/pl/cookies.html
e) Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=pl
f) Safari https://support.apple.com/pl-pl/guide/safari/sfri11471/mac

4. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Administrator Serwisu lub podmioty z nim współpracujące w szczególności usługi Google (http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/), Facebook (http://pl-pl.facebook.com/help/cookies)

5. Serwis wykorzystuje pliki cookies do:
– tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy korzystają ze stron internetowych, co umożliwia na ulepszanie ich struktury i zawartości,
– optymalizacji korzystania ze stron Serwisu a w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać rodzaj urządzenia Użytkownika (komputer / telefon) i odpowiednio wyświetlać zawartość stron Serwisu, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb i możliwości technicznych,
– określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów reklamowych w sieciach Google AdWords oraz Facebook ADS.
Polityka cookies serwisu ArtDenica

ArtDentica Stomatologia Zielona Góra

ArtDentica Izabela Roszkowska - Oleszek. Stomatolog w Zielonej Górze godny zaufania dla Ciebie i Twojej rodziny.

18 lat doświadczenia to zadowoleni i wyleczeni pacjenci. Kompleksowa oferta stomatologiczna w nowocześnie wyposażonym gabinecie.

Kontakt

Napisz: iroszkowska (@) gmail.com

Szybki kontakt: 609 75 74 77

ul. S. Moniuszki 18A / U-4
65-409 Zielona Góra

Social media