Polityka prywatności serwisu ArtDentica

1. Poniższa Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników serwisu w związku z korzystaniem przez nich z usług Serwisu.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Praktyka Lekarska ArtDentica Izabela Roszkowska-Oleszek - zwana dalej Administratorem.

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych Administratorowi danych opracowane zostały wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – m.in. ustawą o ochronie danych osobowych czy ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika / Pacjena oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

6. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
– poprzez gromadzenie plików “cookies”,
– poprzez dobrowolnie wprowadzone informacje w umieszczonych w serwisie formularzach.

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza w naszym konkretnym przypadku - w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego.

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną w żaden sposób: sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, firmom, zgodnie z przepisami Ustawy o Ochronie Danych Osobowych (Ustawa o Ochronie Danych Osobowych z dnia 10 maja 2015 r. oraz Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)).

9. Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Użytkownik ma prawo dostępu do swoich danych, w celu ich modyfikacji oraz usunięcia - wiąże sie to z wycofaniem udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu. Zmiany mogą zostać podyktowane m.in. zmianami prawa w zakresie ochrony danych osobowych, rozwojem szerokopojętych technologii internetowych a także rozwójem serwisu. Wszelkie zmiany będą umieszczane w sposób widoczny i zrozumiały na stronach Serwisu.

11. W Serwisie mogą pojawiać się hiperłączą do innych (zewnętrznych) stron internetowych. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi należy się zapoznać. Strony internetowe, których odnośniki będą umieszczone w Serwisie działają niezależnie od Serwisu i w żaden sposób nie są nadzorowane przez Serwis.

12. W razie wątpliwości co do zapisów niniejszej Polityki Prywatności jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Polityka prywatności ArtDentica

Polityka cookies serwisu ArtDentica

1. Administrator używa plików cookies, aby zapewnić Użytkownikom większą efektywność Serwisu oraz bezpieczeństwo.

2. Pliki cookies są to pliki tekstowe przechowywane na urządzeniu Użytkownika. Korzystając z Serwisu, Użytkownik wyraża zgodę na wykorzystywanie przez Serwis plików cookies. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystanie ze strony internetowej Serwisu, może jednak spowodować utrudnienia.

3. W każdej chwili Użytkownik może zarządzać swoimi ustawieniami cookies z poziomu ustawień przeglądarki internetowej.

a) Firefox: https://support.mozilla.org/pl/kb/usuwanie-ciasteczek
b) IE: https://support.microsoft.com/pl-pl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
c) EDGE: https://support.microsoft.com/pl-pl/help/4027947/windows-delete-cookies
d) Opera: https://help.opera.com/Windows/12.10/pl/cookies.html
e) Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=pl
f) Safari https://support.apple.com/pl-pl/guide/safari/sfri11471/mac

4. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Administrator Serwisu lub podmioty z nim współpracujące w szczególności usługi Google (http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/), Facebook (http://pl-pl.facebook.com/help/cookies)

5. Serwis wykorzystuje pliki cookies do:
– tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy korzystają ze stron internetowych, co umożliwia na ulepszanie ich struktury i zawartości,
– optymalizacji korzystania ze stron Serwisu a w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać rodzaj urządzenia Użytkownika (komputer / telefon) i odpowiednio wyświetlać zawartość stron Serwisu, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb i możliwości technicznych,
– określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów reklamowych w sieciach Google AdWords oraz Facebook ADS.
Polityka cookies serwisu ArtDenica

ArtDentica Stomatologia Zielona Góra

ArtDentica Izabela Roszkowska - Oleszek. Stomatolog w Zielonej Górze godny zaufania dla Ciebie i Twojej rodziny.

17 lat doświadczenia to zadowoleni i wyleczeni pacjenci. Kompleksowa oferta stomatologiczna w nowocześnie wyposażonym gabinecie.

Kontakt

Napisz: iroszkowska (@) gmail.com

Szybki kontakt: 609 75 74 77

ul. S. Moniuszki 18A / U-4
65-409 Zielona Góra

Social media